Request a call back

Join NOW to get access to exclusive study material for best results

CBSE Class 8 Answered

Prove the answer is 400gm

Asked by Priyasmitroy | 17 May, 2022, 09:22: PM
Expert Answer
Total food available for 18 days = 450 x 750 x 18 = 6075000 gm = 6075 kg
Food left after 11 days = 6075 - 3712.5 = 2362.5 kg
Number of passengers left = 450 - 180 = 270
2362.5 kg of food is left which will be consumed by 270 people for 11 days
Per person should consume 8.75 kg of food in 11 days.
Answered by Renu Varma | 20 May, 2022, 04:33: PM
CBSE 8 - Maths
Asked by Priyasmitroy | 17 May, 2022, 09:22: PM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 8 - Maths
Asked by tejureddyamanaganti | 12 Mar, 2022, 10:30: AM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 8 - Maths
2+2
Asked by anshu16012007 | 10 Jul, 2021, 11:39: AM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 8 - Maths
Asked by Topperlearning User | 04 Jun, 2014, 01:23: PM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 8 - Maths
Asked by Topperlearning User | 04 Jun, 2014, 01:23: PM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 8 - Maths
Asked by Topperlearning User | 04 Jun, 2014, 01:23: PM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 8 - Maths
Asked by Topperlearning User | 04 Jun, 2014, 01:23: PM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 8 - Maths
Asked by Topperlearning User | 04 Jun, 2014, 01:23: PM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 8 - Maths
Asked by Topperlearning User | 04 Jun, 2014, 01:23: PM
ANSWERED BY EXPERT

Start your hassle free Education Franchisee and grow your business!

Know more
×