Request a call back

Join NOW to get access to exclusive study material for best results

CBSE Class 10 Answered

Real no.- please explain breifly
Asked by sahil.95rana | 23 May, 2010, 06:53: AM
Expert Answer

They'll meet again after 30 days from the day they started.

Since the cyclist with 48 km/day will take 7.5 days and 60 km/day will take 5 days, and 72 km/day will take 5 days to encircle once, it's only after 30 days,

first will make 30/7.5 = 4 rounds,

second will make 30/6 = 5 rounds,

third will make 30/5 = 6 rounds.

Regards,

Team,

TopperLearning.

Answered by | 26 May, 2010, 05:41: PM
CBSE 10 - Maths
Asked by KONDA VENKATA KHEERTHANA | 04 May, 2018, 10:29: AM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 10 - Maths
Asked by suryap2 | 26 May, 2010, 04:16: PM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 10 - Maths
Asked by surazz | 23 May, 2010, 12:31: PM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 10 - Maths
Asked by sahil.95rana | 23 May, 2010, 06:53: AM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 10 - Maths
Asked by surazz | 09 May, 2010, 10:06: AM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 10 - Maths
Asked by pranavjain | 01 May, 2010, 05:11: PM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 10 - Maths
Asked by sumandeesinghrana | 30 Apr, 2010, 08:15: PM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 10 - Maths
Asked by ayushikas | 30 Apr, 2010, 08:42: AM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 10 - Maths
Asked by saraza | 27 Apr, 2010, 08:55: PM
ANSWERED BY EXPERT
CBSE 10 - Maths
Asked by kanz_daruler1 | 26 Apr, 2010, 09:52: PM
ANSWERED BY EXPERT
Get FREE Sample Mock Papers for Final Exams
Download Now
×