Request a call back

Join NOW to get access to exclusive study material for best results

ICSE Class 6 Answered

Sunil bought 6m 9cm of coloured paper and used 2m 87cm in making flags.how much paper was left

Asked by nirajchoudhary620 | 05 Dec, 2018, 07:54: AM
Expert Answer
According to the question,
 
Sunil bought 6m 9 cm paper which is 600 cm + 9 cm = 609 cm
He used 2 m 87 cm which is 200 cm + 87 cm = 287 cm
Paper left = 609 cm - 287 cm = 322 cm = 322/100 m = 3.22 m = 3m 22 cm
Answered by Sneha shidid | 05 Dec, 2018, 09:19: AM
ICSE 6 - Maths
Asked by ferzana.bharuch | 08 Dec, 2021, 07:19: PM
ANSWERED BY EXPERT
ICSE 6 - Maths
Asked by myra.m.singh30 | 29 Jul, 2020, 02:34: PM
ANSWERED BY EXPERT
ICSE 6 - Maths
Asked by aarishmazhar1601 | 29 Aug, 2019, 04:13: PM
ANSWERED BY EXPERT
ICSE 6 - Maths
Asked by sinha.peter | 04 May, 2019, 08:45: PM
ANSWERED BY EXPERT
ICSE 6 - Maths
Asked by heenapanchal04 | 09 Apr, 2019, 06:10: PM
ANSWERED BY EXPERT
ICSE 6 - Maths
Asked by nirajchoudhary620 | 05 Dec, 2018, 07:54: AM
ANSWERED BY EXPERT
×