Profit

Asked by  | 8th Jan, 2010, 07:24: PM

Expert Answer:

Mean daily profit by a shopkeeper for 30 days = Rs. 350

Total profit of 30 days = 350 x 30 = Rs. 10500

Mean profit for first twenty days = Rs 400

Total profit of first twenty days = 400 x 20 = Rs. 8000

Total profit of remaining 10 days = Total profit of 30 days - Total profit of first twenty days

                                                           = 10500 - 8000 = Rs. 2500

Mean profit for last 10 days = 2500/ 10 = Rs 250

Hence the answer.

 

Answered by  | 9th Jan, 2010, 12:10: PM

Queries asked on Sunday & after 7pm from Monday to Saturday will be answered after 12pm the next working day.