Request a call back

Join NOW to get access to exclusive study material for best results

ICSE Class 7 Answered

A train 120m long passes a tree in 5seconds. How long will it take to cross a railway platform 180m long.
Asked by rajkumarchandauli29 | 02 Dec, 2023, 06:08: PM
answered-by-expert Expert Answer
Length of train = 120 m
Time = 5 seconds
Then, Speed = Distance/time = 120/5 = 24 m/s
 
Now,
Distance = 120 m + 180 m = 300 m
Speed = 24 m/s
Then, Time = Distance/Speed = 300/24 = 12.5 seconds
Answered by Rashmi Khot | 04 Dec, 2023, 09:53: AM
ICSE 7 - Maths
Asked by duttasubin | 21 Feb, 2024, 07:34: PM
ANSWERED BY EXPERT ANSWERED BY EXPERT
ICSE 7 - Maths
Asked by renurajawat01234 | 07 Feb, 2024, 04:22: PM
ANSWERED BY EXPERT ANSWERED BY EXPERT
ICSE 7 - Maths
Asked by hemalatha2012.hl | 03 Feb, 2024, 07:01: PM
ANSWERED BY EXPERT ANSWERED BY EXPERT
ICSE 7 - Maths
Asked by mangadoddiswarnalatha | 31 Jan, 2024, 07:16: AM
ANSWERED BY EXPERT ANSWERED BY EXPERT
ICSE 7 - Maths
Asked by sras3115 | 30 Jan, 2024, 08:52: PM
ANSWERED BY EXPERT ANSWERED BY EXPERT
ICSE 7 - Maths
Asked by snehadey052010 | 26 Jan, 2024, 06:45: PM
ANSWERED BY EXPERT ANSWERED BY EXPERT
ICSE 7 - Maths
Asked by akansari | 19 Jan, 2024, 08:40: PM
ANSWERED BY EXPERT ANSWERED BY EXPERT
ICSE 7 - Maths
Asked by miloni77 | 10 Jan, 2024, 06:58: PM
ANSWERED BY EXPERT ANSWERED BY EXPERT
Get Latest Study Material for Academic year 24-25 Click here
×