Please wait...
1800-212-7858 (Toll Free)
9:00am - 8:00pm IST all days

or

Thanks, You will receive a call shortly.
Customer Support

You are very important to us

For any content/service related issues please contact on this toll free number

022-62211530

Mon to Sat - 11 AM to 8 PM

number systems - tommorrow board kindly help

Asked by sivakumars 10th March 2010, 5:59 PM
Answered by Expert
Answer:

Time taken by individual to complete one round,

360/48 = 7.5 day = 180 hrs.

360/60 = 6 day = 144 hrs

360/72 = 5 day = 120 hrs.

They will after a time equal to the HCF.

180 = 22 x 5x 32

144 = 24 x 32

120 = 23 x 3 x 5

HCF = 24 x 32 x 5 =  720 hrs or 720/24 = 30 day.

They'll meet again after 30 days at the same point.

Regards,

Team,

TopperLearning.

 

Answered by Expert 10th March 2010, 6:20 PM
Rate this answer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

You have rated this answer /10

Your answer has been posted successfully!