The mean of 15 numbers is 25.If each number is multiplied by 4,what is the mean of the new numbers?

Asked by  | 20th Jul, 2008, 01:01: AM

Expert Answer:

The sum of the given data is = 15 * 25 = 375

if each number gets multiplied by 4 the total sum will also be 4 times so = 375 * 4= 1500

New mean = 1500/15 = 100

Answered by  | 20th Jul, 2008, 05:48: PM

Queries asked on Sunday & after 7pm from Monday to Saturday will be answered after 12pm the next working day.