how many of each would he need to buy?

Asked by fathima12 | 18th Aug, 2010, 01:32: AM

Expert Answer:

Hello,
For same number of all the three quantities, you need to find the LCM of the three quantities.
LCM of 18, 24 and 30 would be :360
hence number of cpens = 360/18 = 20
          no of pencils = 360/24 = 15
          no oif pens = 360 / 30 = 12
 
Regards,
Topperlearning

Answered by  | 18th Aug, 2010, 10:00: AM

Queries asked on Sunday & after 7pm from Monday to Saturday will be answered after 12pm the next working day.