Request a call back

A medical company has planned to fill 20L of cough syrup into small bottle of capacitty 125ml,if they are now to fill the same quantity of syrup in bottle of capacity each 100ml.how many bottles more they have required?
Asked by mahizh2009 | 21 Jun, 2020, 01:48: PM
(i) Each small bottle of capacity 125 ml
20 litres = 20 x 1000 ml = 20000 ml
Number of bottles = 20000/125 = 160

(ii) Each small bottle of capacity 100 ml
20 litres = 20 x 1000 ml = 20000 ml
Number of bottles = 20000/100 = 200

Number of extra bottles required = 200 - 160 = 40
Answered by Renu Varma | 23 Jun, 2020, 01:31: PM

## Concept Videos

CBSE 6 - Maths
Asked by sudayvir018 | 31 May, 2022, 08:01: PM
CBSE 6 - Maths
Asked by dasrimpi144 | 12 Apr, 2022, 03:45: PM
CBSE 6 - Maths
Asked by s1676.ivasanchali.025012 | 21 Mar, 2022, 10:08: PM
CBSE 6 - Maths
Asked by pankajkumar995572 | 16 Feb, 2022, 06:30: PM
CBSE 6 - Maths
Asked by ruthalagangothri | 25 Oct, 2021, 06:37: PM
CBSE 6 - Maths
Asked by Dhannusingh065 | 10 Oct, 2021, 07:04: PM